annonse

Fikk oppleve en annerledes lørdagskveld i Fenstad kirke

HAr blitt tradisjon
HAr blitt tradisjon: For 17. gang inviterte Vestsiden Musikkorps til "En annerledes lørdagskveld" i Fenstad kirke. Det ble en time med levende lys og behagelig musikk. Alle (Foto: Tommy Simon Norum)
Leste Prøysen
Leste Prøysen: Tone Korsmo, leder i Vestsiden Musikkorps, skapte god førjulsstemning med å lese "Juletrefoten" av Alf Prøysen.
Profesjonell
Profesjonell: Her synger Ingelin Helbø avslutningsnummeret "Mitt hjerte alltid vanker".

Fenstad Lørdag var det 17. gang at Vestsiden Musikkorps inviterte til "En annerledes lørdagskveld" i Fenstad kirke. Ingelin Helbø deltok som gjestevokalist.

Tommy Simon Norum

- Det er hyggelig å se at så mange bruker lørdagskvelden for å komme hit og høre på oss, innledet dirigent Rolf Thon, før Vestsiden Musikkorps åpnet den 17. utgaven av «En annerledes lørdagskveld» med «Gammel Mariavise».

Kirkerommet var pyntet med levende lys, og det var bare notelampene som minnet om 2017 i den gamle korskirka fra 1703. Deretter spilte korpset Hellbillies-låta «Den finaste eg veit», før kveldens gjest, Ingelin Helbø, framførte «Everything» som et solonummer med piano og vokal.

- Jeg bor på Jessheim, men mannen min er fra Brårud, forteller Helbø, som er vokalist på heltid.

- Dette er den første ordentlige konserten i Nes, forteller hun, som imponerte de 80 frammøtte på konserten med krystallklar vokal. God førjulsstemning ble det også da Tone Korsmo leste «Juletrefoten» av Alf Prøysen på hedmarksdialekt, og da korpset spilte jule-potpurrien «Christmas festival».

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.