annonse

Barnegruppa er premiereklare med Rockeulven og de syv geitekillingene

Barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater er klare for "Rockeulven og de sju geitekillingene" som har premiere torsdag 9. november. Bak fra venstre
Barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater er klare for "Rockeulven og de sju geitekillingene" som har premiere torsdag 9. november. Bak fra venstre: Martha Håkonsdatter Aanerud, Magnus Knispel Rueness-Andersen, Hedda Rønaas, Rebecca Skogholt Hansen, Malin Delbekk Josefsen, Michael Reklev, Maren Rønaas, Nora-Celina Solbakken og Sanna Gangnes. Andre rekke fra venstre: Jonas Søreng, Solveig Moe og Michelle Pimrasa Sarakul Holter. Tredje rekke fra venstre: Jonathan Wollberg Steiner, Benedicte Hansson, Eline Damler og Gabriel Midtbø Markeng. Fremst fra venstre: Alva Arnfinnsdatter Øvretveit, Kristian Håkonssønn Aanerud, Daniella Synøve Stende og Norah Hovland Hepsø. (Foto: Torill Delbekk Arnesen)

I år skal barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater spille fire forestillinger med "Rockeulven og de sju geitekillingene". De 21 skuespillerne er alle klare til premieren torsdag 9. november.

Tommy Simon Norum

Barnegruppa

- Oppsetningen av «Rockeulven og de sju geitekillingene» er en musikal basert på Grimm-eventyret «Ulven og de tre geitekillingene», forteller Torill Delbekk Arnesen, styreleder i barnegruppa, som lover publikum en musikal med mye sang og dans.

- Rebecca Skogholt Hansen har rollen som rockeulven, mens Maren Rønaas er geitemor som forsøker å passe på geitekillingene sine. Mange er på scenen samtidig, forteller Delbekk Arnesen.

Gleder seg

Barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater er 21 skuespillere mellom 10-14 år. Per Håkon Sydtangen har vært sanglærer for skuespillerne, mens Annikken Hansson og Adéle Heiberg er instruktører.

- Skuespillerne gleder seg og det er mye spenning. De begynte å øve i mars, og nå på høsten har det i tillegg til øvingene på torsdager også vært helgeøvinger, forteller Delbekk Arnesen.

Koreografien er det en av skuespillerne, Malin Delbekk Josefsen (13), som har stått for.

- I år er det mange nye, men publikum vil nok også dra kjensel på flere fra fjorårets oppsetning. I alt ti av skuespillerne var med på fjorårets oppsetning av «Jakten på Juleskurken», forteller Delbekk Arnesen.

Fire oppsetninger

Barnegruppa flytter inn i storsalen neste tirsdag, før premieren er 9. november.

- Vi gleder oss veldig til premieren og håper så mange som mulig tar turen til kulturhuset for å se på «Rockeulven og de sju geitekillingene», sier Delbekk Arnesen.

Totalt spilles forestillingen på premieredagen, og deretter både fredag, lørdag og søndag.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.