annonse

Nesbu er illustratør i ny bok

Sorg
Sorg: Heidi Asdahl er en av illustratørene i Siv Henningstads bok om kjærligheten. (Illustrasjon). (Foto: Heidi Asdahl)

Nesbu Heidi Asdahl er en av illustratørene i Siv Henningstads bok «Om kjærligheten – tanker om å lytte til hjertet».

Lisbet Bekkeli Amundsen

Asdahl har de to siste somrene vært aktuell med utstillinger i henholdsvis Auli mølle og stabburet på Huser gård. Nå er kunstneren fra Årnes aktuell som illustratør i Henningstads bok. I boka er hun representert med et bilde om sorg. Andre illustratører er Anne Mona Ridd, Hannah Henningstad, Sissel Sem Solberg og Lotta Sletmoe.

Boka handler om tankene rundt tema kjærlighet og relasjoner. I tillegg til forfatterens tekster, inneholder den refleksjoner fra psykologispesialist Lynn Freligh og dikt av blant andre Hans Børli.

– Boken er laget for å gi inspirasjon til å lytte til hjertet. Å lytte til hjertet handler om å ha mot og styrke til å følge hjertet. Det handler om å finne mot til å lytte til kjærlighetens stemme i ditt hjerte, sier Henningstad.

Hun har tidligere skrevet tre bøker, og hun skriver artikler og holder forelesninger innen temaene helse og livsstil.

lisbet@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.