annonse

Forelskelse og animert drama på kino

Hjertevarm
Hjertevarm: Nick Robinson har hovedrollen i «Love, Simon». (Foto: Twentieth Century Fox’s)
For de yngste: Helter i stormen» har premiere på Årnes kino fredag. (Foto: )
Ukas filmer på Årnes kino

Alle fortjener en flott kjærlighetshistorie, men for Simon blir den både morsom og skremmende.

Lisbet Bekkeli Amundsen

«Love, Simon» er en av nyhetene på Årnes kino denne uka. Her møter vi Simon, som opplever at kjærligheten er litt mer komplisert. Ingen vet at han er homofil, og han har heller ingen anelse om hvem det er han har blitt forelsket i på nettet – bare at det er en som går på skolen hans.

Hjertevarm

Å finne ut av dette viser seg å være både morsomt og skremmende, samtidig som det vil forandre livet hans for alltid. Filmweb.no skriver at «Love, Simon» er en hjertevarm historie om å finne seg selv og å bli forelsket.

Nick Robinson har hovedrollen.

Brannmann Sam

På den lokale kinoen blir det også et gjensyn med brannmann Sam. «Helter i stormen» har premiere fredag og vises da på Årnes kino.

Her får vi se at når en orkan treffer byen, bryter alle mulige nødssituasjoner løs. Overbrannmester Boyce annonserer at den gamle Pontypandy-brannstasjonen vil bli stengt for å gi plass til to nye medlemmer av brannmannskapet og en splitter ny og mer moderne brannstasjon. Oppe på fjellet tar Penny med seg Georg, Mandy, Sarah og Jon på en tur til de gamle gruvene. Og midt ute på havet, hvor Charlie og kystvakten Ben holder til, dukker det plutselig opp en orkan som utvikler seg raskt og går rett mot Pontypandy. Med nye medlemmer, en ny stasjon og et helt nytt kjøretøy, er brannmann Sam og resten av mannskapet alltid klare for å redde dagen.

lisbet@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.