BILDETEKST: Forsterker: FUVO-trener Ørjan Heiberg har forsterket med to spillere i påskeuka.Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen

Heiberg forsterker laget før seriestarten

FUVO-trener Ørjan Heiberg har to nye spillere på plass før seriestarten mandag ettermiddag.

Publisert 16.04.2017 kl. 15.36. Oppdatert kl. 15.36.

FUVO meldte i påsken på sin twitterkonto at Daniar Ali Mohamed og Kamyar Adel Bawah er spilleklare til seriestarten.

I tillegg var Mats Diego Skårdal spilleklar til cupkampen uka før påske.


Kongsvinger og Notodden

Skårdal kommer til Funnefoss stadion med erfaring fra Kongsvinger og nå senest Notodden. I 2011, 2012 og 2013 spilte han 26 kamper for KILs A-lag, samt 29 kamper for B-laget. I 2014, 2015 og 2016 spilte han 68 kamper for Notoddens A-lag. Han har i tillegg spilt 12 kamper for Notoddens B-lag.


Passet med FUVO

- Mats kommer fra en god treningsvinter med klubber på nivå 2 og 3, men har flyttet til Oslo og jobber der. Derfor passet det godt med FUVO nå, sier Heiberg til lokalfotballen.blog.

Heiberg forteller at Skårdal er en anvendelig mann med gode tekniske og fysiske kvaliteter. han er 26 år, og primært midtbanespiller.


Strømmen og Grorud

De to ferskeste spillerne henter Heiberg fra Strømmen og Grorud. Daniar Ali Mohamed kommer fra Strømmen, men har bakgrunn fra LSKs juniorlag. Han har også vært innom Strømsgodset. han er 21 år.

Kamyar Adel Bawah har spilt på juniorlagene til Skeid og LSK. I 2016 spilte han for Grorud, der han fikk seks kamper på A-laget og 20 på B-laget.


- Treningsvillige

- Det er to veldig treningsvillige gutter som ønsker et trygt miljø med god treningskultur. Både Daniar og Kamyar er fine typer som passer inn og gir oss god konkurranse om plassene, sier Heiberg til Lokalfotballen. Daniar er venstreback, mens Kamyar er offensiv spiller.


Les mer om: sport

Siste saker Gå til framsida

Klager til Fylkesmannen

Dårlig informasjon, manglende utslipps- tillatelse, gammel reguleringsplan og protester som ikke ...