BILDETEKST: Tapte i nord: Bildet tatt fra første seriekamp mot TIL 2. Det ble uavgjort på Funnefoss, men i Nord vant TIL 4-2.

FUVO tapte i nord

FUVO tok turen til Tromsø lørdag ettermiddag for å spille mot Tromsø 2 på Alfheim stadion.

Øyvind Hofsrud
63 91 18 14 oyvind@raumnes.no
Publisert 15.07.2017 kl. 16.45. Oppdatert kl. 16.45.

På Eliteseriearenaen Alfheim stadion var FUVO gjester lørdag ettermiddag. For øvrig møttes de to lagene til årets første seriekamp i 3. divisjon. Da ble det 1-1 på Funnefoss stadion.

FUVO startet bra i Troms og holdt et godt trykk mot TIL 2 sitt mål de første ti minuttene. Dessverre for FUVO er Tromsø effektive og scorer på deres første ordentlige målsjanse.

FUVO svarer hurtig og utlikner til 1-1 ved scoring av Kim Brenna. FUVO klarer ikke få inn det andre målet og dermed går TIL 2 nok en gang opp i ledelsen.

- Plutselig virker det som vi blir veldig komfortable. Vi triller mye ball, og plutselig får Tromsø muligheten så står det 3-1, det var irriterende, forteller A-algs trener Ørjan Heiberg.

FUVO gir ikke opp og med ti minutter igjen reduserer Oskar Wang til 3-2. Med det kaster FUVO folk i angrep i håp om en utlikning. Men som tre ganger tidligere den kampen scorer TIL 2 og dermed er kampen kjørt.

- Tromsø hadde 6-7 målsjanser, det samme hadde vi. Det var en kamp hvor lagene var periodevis gode. Det er skuffende at vi lar dem ta over spillet, men vi møter et godt og temposterkt fotballag, de var gode og vi var ikke gode nok selv, oppsummerer Heiberg.

Mer om FUVOs vårsesong kommer i tirsdagens papirutgave av Raumnes.


Les mer om: sport

BILDETEKST: Ørjan Heiberg: A-lags trener Heiberg og resten av FUVO tar ferie midt på tabellen.

Siste saker Gå til framsida