BILDETEKST: Toppscorer: Kim Brenna er toppscorer i avdelingen, og må prestere godt de siste kampene for å sikre FUVO fortsatt plass i neste års 3. divisjon. FUVO møter LSK 2 hjemme mandag, og kampen starter en halv time tidligere enn annonsert før helgen.Foto: John Arne Paulsen

FUVO-kampen flyttet fram en halvtime

FUVO spiller mandag ettermiddag en svært viktig kamp hjemme mot LSKs rekrutter. Dommeren blåser i gang kampen en halvtime tidligere enn annonsert.

Publisert 02.10.2017 kl. 07.25. Oppdatert kl. 07.25.

Kampstart var opprinnelig satt til klokka 17, og kampen er også annonsert med dette tidspunktet. Men FUVO-leder Tom Hagen melder i helgen at kampen er flyttet fram en halvtime. Så de som planlegger å se FUVO mot LSK 2 i ettermiddag må møte litt tidligere enn planlagt til en kamp som fra før hadde et tidlig starttidspunkt.

Kampen blir viktig for rødtrøyene fra Mo>n. FUVO har to seire på rad, moe serietoer Senja i forrige hjemmekamp, og sist mot tabellnabo Skjervøy borte. Den seieren sendte FUVO forbi Skjervøy på tabellen, og opp over nedrykksstreken.

Før mandagens kamp mot LSK 2 er FUVO igjen under nedrykksstreken. Skjervøy var søndag på tur til Romerike og slo Skjetten noe overraskende 3-1. Skjervøy er dermed på nytt tre poeng foran FUVO før mandagens kamp.

I tillegg vant Tromsø 2 1-0 hjemme mot Skedsmo i helgen, også det et overraskende resultat. Det er med andre ord som FUVO-trener Ørjan Heiberg har sagt i Raumnes tidligere i år, denne avdelingen er jevn og alle kan ta poeng fra alle.

FUVO gjorde en meget god kamp mot et toppet LSK 2 i Lillestrøm tidligere i år, men tapte til slutt 2-5 etter to baklengs på overtid. Det blir spennende å se hva LSK kommer med av spillere, da A-laget gjestet Tromsø søndag kveld.

FUVO trenger uansett all støtte de kan få i ettermiddag, og kampstart er altså en halv time tidligere enn annonsert.


Les mer om: sport

Siste saker Gå til framsida