BILDETEKST: Veracruz: Med bredt repertoar gjester Veracruz Pakkhuset førstkommende lørdag. Fra venstre: Arild Eriksen (gitar), Per Stokkebryn (trommer), Sofie Almåsvold (vokal/perkusjon), John Arne Paulsen (bass/vokal) og Harald Bach-Gansmo (keyboards). Begge foto: Tommy Simon Norum

Fønix og Veracruz spiller konsert på Pakkhuset

- På Årnes blir det alltid hyggelig og hjemmekoselig, sier Sofie Almåsvold, vokalist i Veracruz, som lørdag spiller sammen med Fønix på Pakkhuset.

Publisert 10.01.2018 kl. 08.43. Oppdatert kl. 08.43.

Pakkhuset

- Pakkhuset er en veldig koselig arena der vi i bandet og publikum føler at vi blir en del av det samme, sier Sofie Almåsvold, vokalist i bandet Veracruz, som lørdag kveld spiller konsert på Pakkhuset.

Veracruz består av fire nesbuer og et medlem fra Eidsvoll. I mars i fjor sto de på samme scene, men denne gang er låtlista forandret.

- Vi kommer til å spille mye av det samme, i tillegg til en god miks av mye gøy. Blant annet har vi ei Britney Spears-låt og "Many the Miles" av Sara Bareilles, forteller Almåsvold.


Bredt repertoar

Veracruz kan by på låter av artister som Gary Moore, Avril Lavigne, Brandi Carlisle, Amy Winehouse, Jessie J, Christina Aguilera, Pink Floyd, Santana, Camel, Katy Perry, Mezzoforte og Florence & The Machine, for å nevne noe.

- Det blir noe i repertoar-lista for alle. Det er hyggelig med konserter på Årnes og det blir alltid hyggelig og hjemmekoselig, sier Almåsvold.

Kristian Bergh er også vokalist i bandet, men lørdag tar Sofie vokalist-jobben alene.

- Kristian jobber i radio og er blitt nybakt pappa, forteller Almåsvold, og legger til at bassist John Arne Paulsen også skal kore og synge et par låter.


Exit

Almåsvold har en av hovedrollene i musikalen «Exit» som har premiere på Den Norske Opera og Ballett i april.

- Vi skal også framføre «Exit» som er en nyskreven promolåt til musikalen, forteller Almåsvold, som skryter av guttene i bandet.

- Guttene i bandet er flinke og jeg tror vi blir bedre sammen. I bandet har vi mye glede og latter i kaffepausene, i tillegg til all seriøsiteten, forteller Almåsvold, som gleder seg til å synge lørdagsnatta inn på Pakkhuset.


Fønix

Først ut på konserten lørdag er imidlertid bandet Fønix, som i hovedsak spiller rock fra 1970, 80 og 90-tallet. Gruppa består i dag av Terje Hoemsnes (trommer), Olav Mæhlum (keyboard, vokal), Tore Søgård (bass), Tor Nystrøm (gitar, vokal) og Geir Dølvik (gitar, vokal). Fønix spilte på Pakkhuset under Trebandskvelden i mars i fjor.

- Fønix har spilt lite konserter den siste tiden, men dette ga mersmak, sa gitarist Tor Nystrøm etter konserten.


Les mer om: nyheter

BILDETEKST: Fønix: Bandet består av Geir Dølvik (gitar, vokal), Terje Hoemsnes (trommer), Tor Nystrøm (gitar,vokal), Tore Søgård (bass) og Olav Mæhlum (keyboard, vokal). Bildet er fra en konsert på Pakkhuset i mars ifjor.

Siste saker Gå til framsida