BILDETEKST: HAr blitt tradisjon: For 17. gang inviterte Vestsiden Musikkorps til "En annerledes lørdagskveld" i Fenstad kirke. Det ble en time med levende lys og behagelig musikk. Alle foto: Tommy Simon Norum

Fikk oppleve en annerledes lørdagskveld i Fenstad kirke

Fenstad
Lørdag var det 17. gang at Vestsiden Musikkorps inviterte til "En annerledes lørdagskveld" i Fenstad kirke. Ingelin Helbø deltok som gjestevokalist.

Publisert 06.12.2017 kl. 13.46. Oppdatert kl. 13.46.

- Det er hyggelig å se at så mange bruker lørdagskvelden for å komme hit og høre på oss, innledet dirigent Rolf Thon, før Vestsiden Musikkorps åpnet den 17. utgaven av «En annerledes lørdagskveld» med «Gammel Mariavise».

Kirkerommet var pyntet med levende lys, og det var bare notelampene som minnet om 2017 i den gamle korskirka fra 1703. Deretter spilte korpset Hellbillies-låta «Den finaste eg veit», før kveldens gjest, Ingelin Helbø, framførte «Everything» som et solonummer med piano og vokal.

- Jeg bor på Jessheim, men mannen min er fra Brårud, forteller Helbø, som er vokalist på heltid.

- Dette er den første ordentlige konserten i Nes, forteller hun, som imponerte de 80 frammøtte på konserten med krystallklar vokal. God førjulsstemning ble det også da Tone Korsmo leste «Juletrefoten» av Alf Prøysen på hedmarksdialekt, og da korpset spilte jule-potpurrien «Christmas festival».Les mer om: kultur

BILDETEKST: Leste Prøysen: Tone Korsmo, leder i Vestsiden Musikkorps, skapte god førjulsstemning med å lese "Juletrefoten" av Alf Prøysen.
BILDETEKST: Profesjonell: Her synger Ingelin Helbø avslutningsnummeret "Mitt hjerte alltid vanker".

Siste saker Gå til framsida