BILDETEKST: Måtte i grøfta: For å unngå kollisjon måtte føreren av denne bilen kjøre i grøfta. Politiet etterlyser føreren av en svart bil. Foto: Thomas Frigård

Etterlyser svart bil etter utforkjørsel

En mann i 50-årene kjørte i grøfta ved Lillerommen. Han forklarte at han måtte ut i renna for å unngå kollisjon.

Publisert 22.12.2017 kl. 13.10. Oppdatert kl. 13.49.

- Føreren forklarte til patruljen på stedet at det kom en svart bil fra en av sidevegene og sjåføren kjørte rett ut i vegen foran ham. Føreren forklart at han måtte bråbremse og bilen gikk ut i renna, sier operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Arild Ruud.

Ved 12-tiden fredag kom mannen i 50-åra kjørende på E16 i retning Kongsvinger, og til politiet har han forklart at en bilist som kom fra en av sidevegene ikke overholdt vikeplikten og kjørte rett ut i vegen. Føreren mistet kontroll over sin bil, og han havnet i grøfta. Sjåføren i den svarte bilen skal har kjørt fra stedet uten å stoppe, og politiet har foreløpig ingen vitner til hendelsen.

- Hvis noen har sett denne hendelsen ber vi om at de tar kontakt med politiet, sier Ruud.

Både brannvesenet, ambulanse og politiet rykket ut til stedet, men sjåføren av bilen som havnet i grøfta kom uskadd fra hendelsen. Han trengte imidlertid hjelp av brannvesenet for å taue bilen opp av grøfta.


Les mer om: nyheter

Siste saker Gå til framsida