BILDETEKST: Klare for rockeulven: Barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater er klare for "Rockeulven og de sju geitekillingene" som har premiere torsdag 9. november. Bak fra venstre: Martha Håkonsdatter Aanerud, Magnus Knispel Rueness-Andersen, Hedda Rønaas, Rebecca Skogholt Hansen, Malin Delbekk Josefsen, Michael Reklev, Maren Rønaas, Nora-Celina Solbakken og Sanna Gangnes. Andre rekke fra venstre: Jonas Søreng, Solveig Moe og Michelle Pimrasa Sarakul Holter. Tredje rekke fra venstre: Jonathan Wollberg Steiner, Benedicte Hansson, Eline Damler og Gabriel Midtbø Markeng. Fremst fra venstre: Alva Arnfinnsdatter Øvretveit, Kristian Håkonssønn Aanerud, Daniella Synøve Stende og Norah Hovland Hepsø. Foto: Torill Delbekk Arnesen

Barnegruppa er premiereklare med Rockeulven og de syv geitekillingene

I år skal barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater spille fire forestillinger med "Rockeulven og de sju geitekillingene". De 21 skuespillerne er alle klare til premieren torsdag 9. november.

Publisert 24.10.2017 kl. 08.54. Oppdatert kl. 08.54.

Barnegruppa

- Oppsetningen av «Rockeulven og de sju geitekillingene» er en musikal basert på Grimm-eventyret «Ulven og de tre geitekillingene», forteller Torill Delbekk Arnesen, styreleder i barnegruppa, som lover publikum en musikal med mye sang og dans.

- Rebecca Skogholt Hansen har rollen som rockeulven, mens Maren Rønaas er geitemor som forsøker å passe på geitekillingene sine. Mange er på scenen samtidig, forteller Delbekk Arnesen.


Gleder seg

Barnegruppa til Nes Revy- og Amatørteater er 21 skuespillere mellom 10-14 år. Per Håkon Sydtangen har vært sanglærer for skuespillerne, mens Annikken Hansson og Adéle Heiberg er instruktører.

- Skuespillerne gleder seg og det er mye spenning. De begynte å øve i mars, og nå på høsten har det i tillegg til øvingene på torsdager også vært helgeøvinger, forteller Delbekk Arnesen.

Koreografien er det en av skuespillerne, Malin Delbekk Josefsen (13), som har stått for.

- I år er det mange nye, men publikum vil nok også dra kjensel på flere fra fjorårets oppsetning. I alt ti av skuespillerne var med på fjorårets oppsetning av «Jakten på Juleskurken», forteller Delbekk Arnesen.


Fire oppsetninger

Barnegruppa flytter inn i storsalen neste tirsdag, før premieren er 9. november.

- Vi gleder oss veldig til premieren og håper så mange som mulig tar turen til kulturhuset for å se på «Rockeulven og de sju geitekillingene», sier Delbekk Arnesen.

Totalt spilles forestillingen på premieredagen, og deretter både fredag, lørdag og søndag.


Les mer om: kultur

Siste saker Gå til framsida

Maskinservice i 30 år

I 1987 så Jeka Maskin AS dagens lys. I 30 år har forretningen stort sett oppelvd oppgangstider.