Articles from Tommy Simon Norum

Ullershov gård i Vormsund er nå til salgs for 13,8 millioner. På gården er det et etablert gårdshotell, i tillegg til et hovedhus fra 1860.

Etter at 15 hester fikk silosyke og to ble avlivet i vinter har det vært tøffe måneder for Nes ridesenter. Takket være god hjelp er ridesenteret nå på bedringens veg, til tross for at det blir underskudd i 2017.

Ingrid Gladheim og Olav Strand Ruud dro til Berlin for å delta på språkforum. Målet var samarbeide med de andre elevene og å snakke tysk.

Til søndagens TV-aksjon har Nes 35 bøssebærere. Morten Tvethaug forteller at Årnes er en stor rode og at det derfor trengs dobbelt så mange.

Hilljacks sto for musikken da det var cowboyfest på Haga samfunnshus.

Om høsten er det mange som bruker skog og mark, men for mange setter hjorte- lusflua en aktiv stopper for gleden.

Oktoberfesten trakk rundt 500 festglade mennesker til Årnes brygge lørdag. Sporet pub var arrangør, og i verste fall kan dette bli avslutningsnummeret for det popu- lære utestedet.

Årets revygjeng tar nå siste finpuss. Fredag er det premiere på årets Nesrevy "Nes på nytt".

I år bestemte Marius Sundby (33) på Bjørke gård seg for å investere i eget kornsilo- anlegg. Han forteller at det nye anlegget er et gedigent løft for hele gården.

"One More Star" heter den nye singelen til Hilljacks. Låten er ei vise til trøst for dem som har mistet noen de er glade i.

Fire personer ble bortvist fra sentrum, en ble innbrakt til arresten, det kom melding om slåssing ved La Perla og politiet søkte etter en mann som hadde truet en nesbu med kniv.

Da Alta 2 forlot Funnefoss stadion i kveld måtte de ta farvel med tre poeng. FUVO vant kampen 3-0.

Uvesund
To biler ble lørdag kveld involvert i en trafikkulykke i Uvesund. Den ene av bilene skulle svinge av E16, noe som endte med påkjørsel bakfra og store materielle skader.

Hver torsdag inviterer Årnes rolle, kort og strategispillforening (ÅRKS) alle som ikke har noe å gjøre til grendehuset på Auli. Det sosiale står i fokus og det spilles kort, brettspill og rollespill.

Etter bestått jegerprøve havner mange ferske jegere på bar bakke med spørsmålet "Hva gjør jeg nå?". Øststranda JFF arrangerer derfor introkurs i jakting.

Fra og med mandag har Bane NOR besluttet å stenge midtplattformen på Haga stasjon, noe som reduserer tilbudet med fire daglige avganger.

Lørdag inviterer Nes Blues Club til en konsert med Mike Zito and the Pain Killers. Oppvarmingsbandet er lokale Marius Lien band. Det blir med andre ord en ekte blueskveld.

70 barn kom for å se kirkerottene i Årnes kirke.

Kommunen mener Jonas Foyn-Bruun og Kornelia Eger Foyn-Bruun betalte for mye da de kjøpte Rød gård for 27 millioner.

Mandag morgen meldte politiet om et trafikkuhell langs E16 på Opaker, der påkjørsel av elg involverte fire biler. Ifølge Gjensidige er denne tiden høysesong for viltpåkjørsler.

I dag møtte FUVO Lillestrøm 2 hjemme på Funnefoss stadion. Etter en hard kamp på gjørmete og vått naturgress, endte kampen uavgjort.

Grøndalen gård lanserte torsdag Nýris som er en is helt uten smakstilsetninger. Matmerk-juryen har også gitt Nýris spesialmerke for unik smak.

For hver grad verdenstemperaturen øker synker matproduksjonen med to prosent. Åslaug Haga holdt tilhørerne skjerpet under årets næringsseminar.

Mens Sandra Henriksen sto klar med mobilen for å filme elgen, viste det seg å være en hjort som kom løpende. Se videoen her.

Lørdag inviterer "Andrew Sisters" sammen med Nes storband til jazzkafé i Nes kulturhus. Det blir kaféoppsett og trestemt sang blandet sammen med storbandet.