Articles from Tommy Simon Norum

Natt til lørdag skal en mann i 30-årene fra Nes ha slått ned to personer. Det kom også melding om at en person ble sparket utenfor Tessas pub og kaffebar i Årnes sentrum.

Konsernsjef i Posten, Tone Wille, tror at det kan ende med postlevering en gang i uken. Fem dagers levering kan dermed bli historie. For Raumnes vil det imidlertid ha liten påvirkning.

Fredag kom det første lasset med husdyrgjødsel inn i biogassanlegget. Det kan øke biogass-produksjonen med 10 til 15 prosent.

Mens Hans Werner Sætran venter på å få gjenåpne Sporet Pub, blir han igjen å se bak disken på gatekjøkkenet på Runni. Spesialiteten blir hamburger.

Lærer, Nekas-gründer, gitarsamler, kjøretøy- entusiast, og grunnlegger og primus motor for Nes Blues Club, Jon Troli, fyller 60 år i morgen.

Bolig
2017 har vært et godt år for DNB eiendom som åpnet nytt Årnes-kontor 1. april. Prisveksten på boligmarkedet så langt i år har vært 7,2 prosent, og gjennomsnittlig kvadratmeterpris er 27 000 kroner.

Fenstad
Lørdag var det 17. gang at Vestsiden Musikkorps inviterte til "En annerledes lørdagskveld" i Fenstad kirke. Ingelin Helbø deltok som gjestevokalist.

Einar Duenger Bøhn er professor i filosofi, i tillegg lørdagsspaltist i Raumnes. Nå har han også blitt fagansvarlig for deler av filosofien i Store Norske Leksikon.

Trysilhus har tidligere bygd 150 leiligheter på Neskollen. Nå er de i gang med utbyggingen av 50 nye leiligheter i Dragelia, og 50 nye leiligheter på Evang- tunet på Årnes.

Rådmannen foreslår i kuttlista blant annet å redusere to årsverk i grunnbemanningen på sykehjemmet. Det fikk tillitsvalgte Merethe Søgård og Idun Eriksen til å reagere.

Metalheads Against Bullying og Symbolic Ink Tattoo Studio gir neste helg bort tatoveringer til pers- oner som ønsker å skjule arr etter selv- skading. Kampanjen heter Prettier scars.

Betelkirken Auli inviterer søndag til to spesielle julefore- stillinger. Det blir de første offisielle arrangementene i det nye Betel-bygget, som med en helt ny hovedsal byr på 209 sitteplasser i kulturhuskvalitet.

Rådhuset
Blant alle stolpejegere i Nes ble det trukket ut åtte vinnere. 1. premien gikk til Karoline Skoglund, mens Erik Hagen kom på andreplass og Randi Skurseth kom på tredjeplass.

Nes presseklubb kårer hvert år tittelen Snill nesbu. Valget i år var enkelt, og prisen gikk til Martin Bakkejord Skolbekken som har vist mot og viljestyrke til hele Norge.

Til tross for at Alf Prøysen og Hans Børli aldri møtte hverandre personlig, føltes det som om de begge var til stede under konserten "Griskokken og tømmerhøgger`n" i Dragsjøhytta.

En Raumnes-leser har henvendt seg med spørsmål om svømmehallen, og om når betalingsløsningen med autogiro kommer på plass.

Ullershov gård er nå solgt, men tidligere eier Per og Inger Marie Ødegaard skal fortsatt bo i hovedhuset som før. De nye eierne er to nevøer med legeutdannelse.

Det var i dag klokken 10:55 at politiet fikk melding om en bilfører som hadde kjørt av vegen ved Nordby forsamlingshus. Politiet har mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

Lørdag åpner Romerike VVS i nyoppussede lokaler i Sentrumsgården. Hovedfokuset er å levere gode baderomsløsninger til nesbuene.

Etter møtet konstituert rådmann Ingar Døhlen har hatt med ledergruppen i dag, trekker kommunalsjefene Elisabeth Nordal og Elisabet Frøyland sine oppsigelser.

De gode tilbakemeldingene strømmet inn etter MF35 konserten lørdag forrige helg. Med ny miksepult kunne Nes Blues Club gi publikum enda bedre lyd.

Næring
Eivind Wilberg (32) har alltid hatt lyst til å starte for seg selv, og i april i fjor startet han eget lakkverksted på Haga. Den siste tiden har trafikken vært god, og ofte blir det lange arbeidsdager.

Årnes
Brigitte Stolpmann hadde den første utstillingen i 1981. Hun har utviklet et eget særpreg i bildene, og denne uka åpner hun ny salgsutstilling.

15 mann har i tre dager jobbet med takene på Furuset på Opaker. Målet var å tilegne seg kunnskap om vedlikehold av gamle hus.

Dagens unge lever i en tøff netthverdag der de konstant eksponeres for urealistiske idealer, forventningspress, gaming, blogger, vold og et ekstremt nyhetsbilde. Gjennom forestillingen #Hengdeg får elever og foreldre ved bygdas to ungdomsskoler et bilde...