Articles from Thomas Frigård

Damelaget til R&Å har ikke vunnet en seriekamp siden i slutten av september i fjor. I helga gikk laget på sitt niende strake serietap.

I november ble en elev på Vormsund ungdomsskole tatt med inn på et toalett og slått ned. Politiet er overbevist om at det er vitner til hendelsen, men ingen våger å snakke.

Kommunen har brukt 700 000 kroner på å etablere 20 lade- stasjoner for elbiler, men stasjonene blir lite brukt. Tilbudet er ukjent for mange.

I fjor uttalte Åse Birgitte Skjærli (V) at hun ville melde seg ut av partiet om de støttet regjeringens politireform. Nå er Venstre i regjering, og Skjærli er ferdig med partiet.

Kommunen har brukt 700 000 kroner på å etablere 20 ladepunkter for elbil ved tre steder på Årnes. Flere av ladestasjonene blir nesten ikke brukt.

Det som skulle koste fem millioner har kostet tolv millioner, og kommunen finner verken kontrakt eller korrespondanse i saken. Nå skal revisjonen granske saken.

Skabbsmitte har blitt sjeldnere de siste tiårene, men nå har noen elever på Hvam videregående skole blitt smittet av denne plagsomme midden.

Først nektet han å ha hatt noe som helst med ungdomsfesten i Fenstad å gjøre. I fredagens avhør endret tenåringen sin forklaring.

Over 200 dukket opp på åpent møte om grensejustering mellom Auli og Rånåsfoss. De fleste av innbyggerne som møtte var fra Nes.

Ved å knuse tre brannalarmer sørget elever på Vormsund ungdomsskole for en stor utrykning til skolen. Da politiet dukket opp gikk en av elevene til angrep. Rektor er bekymret over utviklingen.

Årets lønnsoppgjør i Esval Miljøpark ga de ansatte i gjennomsnitt tre prosent lønnsvekst. Daglig leder fikk fem prosent og runder en lønn på 866 500.

Personen som politiet mener har åpnet boligen i Fenstad til fest nekter å ha vært på stedet. Politiet fester ikke lit til hans forklaring.

Årnes sentrum har vært utfordrende for mange fotgjengere i romjula. Fortauene har vært svært glatte.

Politiet mener nå å ha identifisert personen som hadde nøkkel og åpnet boligen i Fenstad til fest. Lensmannen er kritisk til at ingen av ungdommene på festen varslet politiet.

Det ble en tung 10. kilometer klassisk i Tour de Ski for Tiril Udnes Weng.

En bilfører ble stanset av politiet på Neskollen. Han havnet i arresten.

Tiril Udnes Weng startet godt i sprintprologen i Tour de Ski. Hun tok seg til kvartfinale.

Årnes
Kontrollutvalget vil nå se på hva som skjedde med kontrakten for oppgradering av infrastruktur på Herbergåsen. Kontrakten finnes ikke i arkivet.

Tiril Udnes Weng hadde en sterk åpning i Tour de Ski.

Årnes
En ungdom i tenårene måtte sy etter å ha blitt slått i ansiktet med et ølglass.

Juniorlaget til Team Nes banket inn fire straffer og et spillemål før FUVO hadde startet finalen. Men gutta fra Opaker viste klasse og sikret seg vandrepokalen i Romjulscupen.

Politiet vet fortsatt ikke hvem som låste opp boligen og åpnet for festen. En person under 18 år har erkjent deler av skadeverket.

Innbyggerne på Auli skal få si hva de mener om grense- justeringen mellom Auli og Rånåsfoss. De skal også få stemme på nullalternativet.

Lege Fatemeh Zeinali har spesialkompetanse innen gynekologi og har doktorgrad i kreftforsking. Med sin kompetanse beriker hun legekontoret i Vormsund.

En mann i 50-årene kjørte i grøfta ved Lillerommen. Han forklarte at han måtte ut i renna for å unngå kollisjon.