Articles from Thomas Frigård

En svart BMW har blitt stjålet på Årnes.

Fordi transportøren mener at den korteste vegen til skolen er for dårlig, har skolevegen til sjuendeklassingen Emilie blitt dobbelt så lang og går gjennom tre kommuner. Omvegen betyr at hun tilbringer over 190 skoletimer mer i bilen hvert år, enn om...

Nesten samtidig som ordfører Grete Sjøli (Ap) ble angrepet av en sint velger, ble Liv Gustavsen skjelt ut av en annen velger.

En bebeoer fant et delvis flådd rådyr liggende i nærheten av en traktorveg. Dyret er ulovlig skutt, konkluderer viltnemnda.

Hvam
Tidligere i sommer streifet en ulv gjennom beiteområdene til sauene til Hvam videregående skole uten at noe skjedde. Nylig ble to sauer drept av en elghund, og flere ble skadet.

Bare to entreprenører har meldt interesse for å bygge gang- og sykkelveg mellom Haga og Auli.

Politiet rykket søndag kveld ut til Haga stadion. Meldingen gikk ut på at to kvinner hadde begynt å slåss. Den fornærmede mener at hun ble angrepet og slått ned.

FUVO-spillerne viste både kvalitet og kløkt i kampen mot tabelltoer Senja. Trener Ørjan Heiberg gjør det klart at spillerne har planer om å redde plassen i divisjonen.

Nes Venstre valgte å boikotte høstens valgkamp, og de mener at sentralstyret ikke har mandat til å inngå et regjeringssamarbeid med Frp.

En arbeidsleder for flere brukerstyrte assistenter i Nes kommune klager over kritikkverdige forhold. Klageren mener det virker som om kommunen ønsker å sabotere BPA- ordningen.

På de siste åtte kampene har FUVO tatt kun ett poeng, og klubben ligger nå på nedrykks-plass. Hjemmekampen i helga går mot tabelltoer Senja, og FUVO-troppen er skadeskutt.

Liv Gustavsen (Frp) ble ikke valgt direkte inn på Stortinget, men som første vara- representant vil hun trolig møte mange ganger i Stortinget i løpet av perioden.

På valgkampens siste dag opplevde ordfører Grete Sjøli (Ap) et drama. Mens hun delte ut roser foran Amfisenteret på Årnes, ble hun angrepet av en eldre kvinne.

I juni kjøpte Stig Laursen kolonihuset som kommunen hadde på Årnes brygge for 120 000 kroner. Nå selger han hytta for 199 000 kroner.

Etter at 3458 forhåndsstemmer har blitt talt opp ligger Senterpartiet an til å gjøre et kjempevalg i Nes. Partiet ser ut til å bli mer enn dobbelt så store.

En helsearbeider er siktet for på en grov uaktsom måte ha bedratt staten for 688 000 kroner. Siktede må møte i retten.

Kjente navn som Behn, Heimly, Persbrandt og Raael stiller ut i kulturhuset.

Ordfører Grete Sjøli mener minister Sylvi Listhaug sprer usannheter om hva AUF-leder Mani Hussaini har uttalt. Sjøli hørte selv hva Hussaini sa.

Ansettelsen av næringssjef var en strategisk ansettelse for kommunen, nå er han sykmeldt og rådmannen må rokere sitt mannskap for å ivareta rollen.

En dobling av medlemstallet i Nes Sanitetsforening holdt til å vinne et besøk av strikkenestorene Arne og Carlos.

For 17 år siden kom AUF-leder Mani Hussaini til Norge som flyktning fra Syria. Nå banker han på døra til Stortinget, her vil han kjempe for ungdom, eldre og ytringsfrihet.

I løpet av de siste ni årene har Liv Gustavsen gått fra å være et anonymt medlem i Nes Frp til å bli en av de mest sentrale i Akershus. Nå banker hun på døra til Stortinget.

Det ble tap i serieåpningen for R&Å, men i bortekampen mot Korsvoll fant håndballdamene tilbake til vinneroppskriften. De knuste Oslo-laget.

To ganger i løpet av sommeren har Fenstad skole blitt utsatt for tagging. Takket være observante innbyggere har politiet oppklart saken.

Pasient- og brukerombudet er kritisk til den helsehjelpen CPRS-rammede Ronny Bratsberg har fått av helsevesenet.