Articles from Thomas Frigård

Rådmannen trakk sitt motkrav i lønnsforhandlingene. Formannskapet slapp derfor å fatte et nytt mandat, partene er enige om ny lønn.

Årnes
Bane Nor har lansert et mulighetsstudie for utviklingen av Årnes brygge. De ønsker å bygge tre boligblokker med til sammen 107 leiligheter.

Gjennom Husbanken har kommunen satt et mål om at ingen skal bo i midlertidige botilbud i mer enn tre måneder. Lite tyder på at "Bjørn" får ny bolig snart.

Allerede da han lå i sykesenga satte Martin Bakkejord Skolbekken seg et tydelig mål. Han skulle ut av rullestolen og gå igjen på bursdagen sin. Første mål er nådd.

Posisjonen vil støtte rådmannens forslag på bygge åtte rusboliger for over 40 millioner kroner. Frp mener at dette er altfor dyrt. De mener det er mulig å bygge for under halvparten.

Den lange skolevegen de siste fire årene gjorde Emilie Nyhus Øien både sliten og frustrert. Nå har skolevegen blitt kortere og hun kjører sammen med andre elever. Foreldrene har fått en "ny" jente.

Resultatene for de nasjonale prøvene for 8. og 9. klasse er klare, og Nes henger fortsatt bak både fylket og landet for øvrig.

Etter under et halvt års drift har allerede Nes Svømmehall markert seg. Nylig vant svømmehallen to bransjepriser.

I desember i fjor ble Kai Fjeldvang ansatt som formann på samferdsel og veg. Seks måneder senere mottok han 250 000 kroner skattefritt i tort og svie for å slutte.

En lastebilsjåfør kjørte av vegen i en sving i Flakstadkroken. Luftambulansen ble tilkalt, og sjåføren er alvorlig skadd.

Etter at vegen over Stangeskovene ble definert som kjørbar har Konsentra satt inn minibuss for å kjøre Emilie til skolen. Det betyr at fylket sparer penger.

Lønnsforhandlingene med rådmannen har ikke ført til enighet. Rådmannen kom med et motkrav som krever nytt mandat fra politikerne.

I desember står de første åtte av totalt 16 nye leiligheter i Vårvegen på Fjuk ferdige. Leilighetene er prisgunstige og med ekstra takhøyde.

Når tiden er inne for å bygge om Vormsund ungdomsskole må elevene belage seg på et brakkeliv. Kommunen ønsker midlertidig å flytte skolen til Opaker.

Leder av idrettsrådet har oppfordret partene i Haga IF til å svelge stolthet. Nå presiserer nestleder i idrettsrådet at styret i Haga IF har svelget ferdig.

I et hemmeligstemplet brev kommer det fram at biogassanlegget har behov for mer plass til lagertanker og ønsker en utvidelse av tomta. Det planlegges mottak av husdyrgjødsel.

FUVO kan glede seg over at de har fått 22 jentespillere fra Team Nes. Det betyr at FUVO får damelag, men det betyr også at Team Nes mister sitt.

På finn.no lurte en nesbu kjøpere til å betale ham 6000 for en tysk krigshjelm, 5000 for en jakke og nesten 3000 for et spill. Problemet var at kjøperen aldri fikk salgsvaren.

Bane Nor har tilbudt Hans Werner Sætran og Sporet pub 300 000 kroner for å slette kontrakten. Sætran vurderer å svare med søksmål.

Ruter mener at vegen over Stangeskovene har vært så dårlig at den ikke bør kjøres på. Men Ruter tar selvkritikk på at de i løpet av fire år ikke selv har sjekket vegens standard.

Hele hallgruppa og tre medlemmer av hovedstyret i Haga IF har trukket seg. Årsaken er manglende tillit til styreleder.

FUVO er i ferd med å bli sertifisert som en kvalitetsklubb av fotballforbundet, og som første klubb i Akershus fikk FUVO smake på fair play-skolen denne uka.

En person har omkommet i en trafikkulykke mellom Auli-senteret og Rånåsfoss.

Årets TV-aksjon traff godt hos nesbuene. I bøssene lå det totalt 343 459 kroner, og i tillegg ble det gitt mye gjennom Vipps og drøyt 77 000 fra næringslivet og kommunen.

En kvinne fra Nes ville ikke svare det ukjente anropet hun fikk fredag kveld. Det hun ikke visste var at Eurojackpot ville informere henne om at hun nettopp hadde blitt åtte millioner kroner rikere.