Articles from Thomas Frigård

Solskinn og 21 grader. En mer perfekt start på Årnesdagene lar seg godt gjøre, og sentrumsgatene er yrer av liv.

Stian Magnusen parkerte bilen ved Circle K for å se på Årnesdagene. Da han kom tilbake skjønte han ikke hvor bilen var blitt av. Så kikket han i elva.

En innbruddsalarm i et bolighus på Haga utløste en tungt bevæpnet politiaksjon. Politiet hadde mistanke om det var våpen i boligen, og de omringet huset før de tok seg inn.

Utbyggingen av Sentrumsgården og Sparebankgården bryter med det samme kriteriet i kommunedelplanen. Ett av tiltakene har fått avslag, det andre fikk godkjenning uten merknader.

I reguleringsplanen vedtok politikerne at det eksproprierte huset til Vidar Hansen i Hvamsmovegen skal rives. Kommunen har skrevet søknad om dispensasjon til å la huset stå for å etab- lere flyktningboliger.

Fylkesmannen protesterer mot at Nes Strandhager planlegger et bryggeanlegg med 130 båtplasser ved Hagenstranda.

En nesbu slo til på en Finn-annonse der to ullgriser ble gitt bort. Da han måtte avlive den ene grisen, ble det full krangel med tidligere eier, og politiet måtte rykke ut.

Etter en feiloperasjon fikk Ronny Bratsberg den smertefulle lidelsen CRPS. Etter å ha stått fram med sine lidelser i Raumnes har han opplevd massiv respons fra CRPS-rammede i flere land.

Rådmannen lar en innsynsklage ligge ubehandlet i ti måneder. Frps Tove Nyhus mener at dette er bevisst trenering.

Russen feiret 17. mai på tradisjonelt vis med russetog gjennom bygdesenteret. Sentrumsgatene var fulle av folk.

Nes
Værgudene var truende, men viste til slutt nåde. Nok en gang kunne nesbuene fylle bygdesenteret og de forskjellige grendene med feststemning på nasjonaldagen.

Opaker
For snart 60 år siden ble Hagen Camping etablert på Opaker. På mandag gikk campingplassens siste campingvogn opp i røyk.

Hovedstyret sa nei til å trekke Hvam IL ut av fotballsamarbeidst i Team Nes. Da trakk fotballstyret seg med umiddelbar virkning.

Det er fortsatt mulig å fornye passet ved Nes lensmannskontor. Endringer ved lensmannskontoret vil tidligst skje til høsten.

Professor i forvaltningsrett, Jan Fridthjof Bernt, avviser at rådmannen har rett til å instruere ledelsen i Esval Miljøpark. Men han viser til at rådmannen har rett til innsyn i foretakets dokumenter.

I bortekampen mot topplaget Sortland manglet FUVO 13 spillere, og det endte med et nytt tap. Fasiten er at de har fått en marerittstart på årets sesong.

Brannvesenet kom i grevens tid til en skogbrann i Fenstad. Bare noen minutter senere så hadde brannen trolig vært ute av kontroll.

Yama og Wajma Karimi flyttet til Nes for å ta over bensinstasjonen i Fenstad. De har pusset opp bygget for nesten tre millioner, og lørdag er det åpningsfest.

Hvis kommunen får alle nødvendig dokumentasjon fra søkerne, vil det være mulig å åpne Ringstad- bua i mai.

En feiloperasjon påførte Ronny Bratsberg verdens mest smertefulle sykdom. Karina Saghaugen og Ingrid Barbakken har nå opprettet et hjelpefond for Ronny.

Flere beboere på Neskollen reagerte kraftig da en intens stank fylte boligområdet, og brannvesenet rykket ut etter melding om gasslekkasje. Det viste seg å være kumøkk og et miljøprodukt fra Esval.

I januar skrev Raumnes om Trond Erik Teigen. Han led av kroniske nakkesmerter, og fikk ikke hjelp. Til slutt tok han sitt eget liv. Historien om Trond kan ha reddet livet til Hanne Stahl.

Det ble en tradisjonell markering av arbeiderbevegelsens internasjonale kampdag. Ap gjorde det klart at valgkampens viktigste saker er arbeid for alle og solidaritet med flyktninger.