Articles from Jan Erik Hæhre

Svein Olsen har ofte snakket varmt om en grensejustering mellom Nes og Sørum. Nå har han snudd.

Stortinget
Sverre Myrli blir frak- sjonsleder for Aps gruppe i transportkomiteen. Det gjør at han gir seg i NATOs parlamentarikerforsamling.

Rundt 150 personer deltok på folkemøte om grensejustering på Auli. De fikk neppe svar på spørsmålene de har om grensejusteringen. Men de fikk en klar anbefaling fra fylkesmannen.

Haga IFs håndballgruppe har to nye treningsgrupper med nærmere 50 unger. Dermed havner de i en utfordrende situasjon når det gjelder hall.

R&Å avsluttet sesongen med seier 3-1 borte mot et redusert Ull/Kisa-lag. Dermed avsluttet R&Å på 4. plass i en sterk avdeling.

Det gror godt blant de unge i Nes Sykkel- klubb. Fem av de unge rytterne er med på Team Merida Grassroot 2018.

Nes Høyres Kjell Jevne er klokkeklar, de vil prioritere hall på Auli og oppfordrer de andre partiene til å gjøre det samme.

Fenstad
Nes skianlegg har blitt et anlegg av internasjonalt format. Det har blitt noe mer enn initiativtakerne så for seg i 1992.

Et FUVO-lag i god høstform er avhengig av hjelp for å redde plassen i divisjonen. Det blir en dramatisk avslutning for rødtrøyene.

De to samferdselsårene gjennom Nes er ikke tilgodesett med midler i det framlagte budsjettet for 2018.

Akershus fylkeskommune søker nå etter ny rektor på Nes videregående skole.

En rekke abonnenter har ikke fått avisa torsdag morgen etter trykkeriproblemer onsdag kveld.Les avisen digitalt her

Kollisjonen mellom en bil og to hester endte med at den ene hesten døde natt til torsdag.

Torsdag 19. oktober inviteres det til folkemøte om grensejusteringen mellom Nes og den nye storkommunen. Møtet vil bli holdt i gymsalen på Auli.

Å få løftet kultur opp som eget kommunalområde, med egen kommunalsjef, har vært viktig for Nes kulturråd. fra 1. januar er dette en realitet.

Årnes-bandet Peel spiller bokstavelig på hjemmebane når de entrer scenen i Pakkhuset fredag kveld.

Bare Kløfta har plukket mer poeng enn R&Å etter sommerferien. Det er R&Å-trener Svein Pettersen godt fornøyd med.

Kommunestyret prioriterte å få en gangveg raskt på plass, og avviste klagen fra NEKAS og Jeka, som får gangvegen helt innpå kontorveggen.

Forslaget er ute på høring nå.

Årnes Arbeiderlag og Udnes Arbeiderforening etterlyser framdrift når det gjelder ambulansestasjonen på Årnes. På snart fire år har det ikke skjedd noe.

- Vi har ryddet ordentlig, fortalte de to 8-åringene. De var to av 40 selgere under baklukemarkedet på Årnes på lørdag.

Politikerne i Nes har revidert og oppgradert planen «Et løft i Nes-skolen». Nå håper de å få råd til å gjennomføre forslagene til tiltak.

Flere politikere har mottatt bekymringsmeldinger når det gjelder de nye trygghetsalarmene. Tove Nyhus (Frp) ville ha svar på flere spørsmål.

Styreleder i Korsdalen barnehage, Erlend Helle, kaller det helt absurd om Aulifeltet overføres til den nye storkommunen.

Irmelin Munch tok med seg et uferdig bilde da hun åpnet sin utstilling i Galleriet i Nes kulturhus. lørdag.