Vormsund - Innholdsrik enebolig

Vestsidavegen 258, 2166 Vormsund

Prisantydning: 4 600 000,-
Areal: 217
Velkommen til visning onsdag 15. november, kl. 15.00–19.00
Megler vil være til stede på visningen fra kl. 18.00 -19.00

Innhold
Vestsidavegen 258 er en innholdsrik enebolig over to plan med idyllisk, landlig beliggenhet. Boligen ligger noen få minutters kjøring fra sentrum, med nærhet til natur og flotte friluftsområder, samt en nydelig utsikt over vidstrakt kulturlandskap. Eiendommen har en romslig tomt på ca. to mål med gressplen, gruslagt gårdsplass og terrasser på begge sider av boligen. I tillegg er det en innglasset veranda på hele 33 kvm, hvor det kan dekkes bord for hele storfamilien.

Eneboligen var opprinnelig fra 1947 og ble tilbygd og modernisert i 2010. I 2010 fikk boligen flere store oppgraderinger utført, blant annet nytt vaskerom og to nye bad. På eiendommen er det også en romslig isolert garasje/verksted på ca. 50 kvm med mye lys, vannbåren varme i gulv og varmepumpe.

Innvendig gir eneboligen et tiltalende inntrykk med store rom og lyse fargevalg. I første etasje er det en flott entré med stor skyvedørsgarderobe, en omfangsrik stue med klebersteinsovn og et innbydende kjøkken med plassbygd innredning. Kjøkkenet har godt med hvitevarer og fine detaljer som f.eks. barløsning, benkeplate i sort stein og oppvaskkum i kompositt.

Videre har boligen et separat vaskerom, noe som er meget kjærkomment for enhver familie. Det er bad i begge etasjer, hvorav badet i andre etasje fremstår som et lekkert velværebad med infrarød badstue, dusjhjørne og dobbelt boblebadekar. I tillegg er det et eldre bad i andre etasje som nå kun benyttes som wc. Boligen har også tre gode soverom med tilhørende skapløsninger og det er ekstra lagringsplass i både kjeller og på loft.

Planløsning
1. etasje: Entré, bad, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etasje: Gang, 2 bad, stue og 3 soverom.
Kjelleretasje: Uinnredet råkjeller.