Skogbygda: Romslig enebolig

Åsvegen 246, 2164 Skogbygda

Prisantydning: 3 150 000,-
Areal: 189
Beliggenhet, adkomst
Romslig enebolig med fem soverom i Åsvegen, Skogbygda. Eiendommen ligger usjenert til ved skogkanten og grenser også mot landbruksareal. Det er 4,5 km til både Ingeborgrud og Herbergåsen. På Ingeborgrud ligger Skogbygda barneskole, Skogbygda barnehage, dagligvarebutikk, fotballbane og friområder. I Skogbygda er det flere lag og foreninger med aktiviter for små og store; blant annet Skogbygda jeger- og fiskerforening, Skogbygda Idrettsforening, Skogbygden Skytterlag, Halmsås & Omegn Skilag, Skogbygda Vel, Skogbygda skolekorps og Skogbygda Historielag. Offentlig kommunikasjon med buss i området. Det er 35 km til Gardermoen, 65 km til Oslo.

Nærområdet
Det er 11 km til Vormsund med ungdomsskole og butikksenter, 17 km til kommunesenteret Årnes med alle nødvendige fasiliteter. Her finner du de fleste servicetilbud; forretninger, legesenter, vinmonopol, Nes kulturhus med tre kinosaler, galleri og bibliotek, samt flere idrettsanlegg, blant annet nye Nes svømmehall. I Nes kommune er det to videregående skoler; Nes videregående skole og Hvam videregående skole. I Nes finner du en mengde lag og foreninger som tilbyr aktiviteter til alle aldre innenfor kultur, idrett og fritid. Og kommunen byr på meget gode tur- og rekreasjonsmuligheter i flott natur. Av severdigheter kan Gamle Hvam museum, Stein skole og Nes kirkeruiner anbefales. Nes kommune er sentralt plassert på Østlandet, med nærhet til både Oslo, Lillestrøm og Jessheim/Gardermoen. Se også mer om Nes på: nes-ak.kommune.no, mia.no og neskulturhus.no

Arealer og fordeling per etasje
Primærrom: 178 kvm, Bruksareal: 189 kvm, Bruttoareal: 202 kvm

1.Etasje: Entre/gang, trapperom, bad, vaskerom med utgang, toalett, 2 soverom, stue med utgang, kjøkken med spiseplass. Bod.
2.Etasje: Loftstue, 3 soverom, ett med utgang balkong i gavl. Bod/fremtidig bad.

Dobbeltgarasje: Areal grunnflate 60 m2.

Boligen er over to etasjer med romslige planløsninger. Normalt god standard på overflater, innredninger og installasjoner.