Årnes – Fjuk: Enebolig med tilliggende tomt - mange muligheter!

Fjukstubben 16, 2150 Årnes

Prisantydning: 3 250 000,-
Areal: 171
Eiendommen ligger i et barnevennlig, trafikkstille og veletablert boligområde på Fjuk, rett utenfor Årnes sentrum. Boligen ligger på en stor tomt med gode sol- og utsiktsforhold.

Fjukstubben 16 er en romslig enebolig med hyggelig balkong og terrasse, samt frittstående carport med bod. Boligen har rehabiliteringsbehov, og er et fint objekt for kjøper med mulighet for egeninnsats. Eneboligen har en full, uinnredet kjeller. Her er det potensiale for flere ekstra rom.

1.etasje: Entre, gang, bad, kjøkken, toalett, stue og 3 soverom. Kjeller: Boligen har full uinnredet kjeller som er inndelt i ett stort rom, 3 boder og vaskerom.
Carport med garasjeplass og bod på 7 kvm.

Enebolig med standard fra byggeår. Stue med god plass til sittegrupper og spisestue. Store vindusflater slipper inn godt med lys. Fra stuen er det utgang til markterrasse med utepeis. Peisovn med vedfyring og parafinbrenner i stuen.
Kjøkken med innredning fra byggeår. I boligen er det totalt 3 soverom, Hovedsoverom har direkte utgang til balkong. Bad og toalett i to separate rom som ligger inntil hverandre. Det kan være naturlig å slå sammen bad og toalett til et nytt større våtrom oppe.
Uinnredet kjeller med muligheter - som består av ett stort oppholdsrom, 3 boder, samt vaskerom.

Megler: Anette Holt Tønsberg, 63 90 89 20/ 930 28 788