BILDETEKST: Tap: Det så lenge ut til at FUVO skulle få med seg alle poengene i kampen mot Mjølner. Armin Sistek på bildet scoret et mål for FUVO.

Tapte på overtid

Lenge så det ut til at FUVO skulle ta alle tre poengene mot serieleder Mjølner, men slik endte det ikke.

Øyvind Hofsrud
63 91 18 14 oyvind@raumnes.no
Publisert 03.09.2017 kl. 19.06. Oppdatert kl. 19.06.

Før kampen lå FUVO rett over nedrykksstreken og var avhengi av poeng mot serielederen for å komme seg vekk fra nedrykkssumpa. Det så lenge ut til at vertene skulle få med seg alle poengene fra kampen, men så raknet alt på overtid.

FUVO starter veldig godt, og få sekunder ut i kampen setter Kim Brenna inn 1-0 for for de hvite og rød. Ledelsen holder vertene inn til pause. Andre omgang blir et fyrverkeri av en omgang med hele seks mål. Først utligner Mjølner til 1-1 tidlig i andre omgang, med et mål kontant opp i nettaket. Deretter snur serielederen kampen til 2-1 med en frisparkperle i det 70. spilleminutt. FUVO gir ikke opp av den grunn, og tre minutter etterpå utnytter Armin Sistek at Mjølnerforsvaret roper på offside på Kim Brenna. Sistek er på ingen måte i offside, han fanger ballen, runder keeper og triller ballen enkelt i mål til 2-2. Så var det FUVOs tur til å snu kampen. Kim Brenna løper inn en lang ball, runder en spiller og smeller ballen i mål bak en sjanseløs keeper. Men dramatikken var ikke over på Opakermoen. På overtid utlikner Mjølner til 3-3 etter et godt plassert skudd i lengste hjørnet, og seks minutter på overtid snur Mjølner kampen nok en gang til 4-3 med et skudd i lengste kryss.

- Alle skuddene dems går i krysset. Det er ufattelig surt, og blytungt, sier trener Ørjan Heiberg etter kampen. Kim Brenna scoret to mål i kampen, men var naturligvis ikke fornøyd med å ha mistet alle poengene på overtid.

- Vi leder 3-2 til det 90. minutt. Vi bør bare sikre seieren, men enkle feil gjør at vi taper, sier Brenna.

Mer om kampen kommer i tirsdagens papirutgave av Raumnes.Les mer om: sport

BILDETEKST: To mål: Kim Brenna spilte en god kamp for FUVO og scoret to mål.

Siste saker Gå til framsida

Maskinservice i 30 år

I 1987 så Jeka Maskin AS dagens lys. I 30 år har forretningen stort sett oppelvd oppgangstider.